Ingredience:

Množství Objem Surovina
  80 g  Mama Sita’s Pansit Guisado Stir-Fry Base
  250 g Kuřecího masa bez kostí
1/2 hrnku 100 g Krevety - středně velké, loupané
  180 g Sotanghon nudle namočené do vody
1 1/2 hrnku   vody
  120 g mrkve - nakrájené na nudličky
  100 g zelené fazole nakrájené na nudličky
  120 g zelí - nakrájené na nudličky
1 pl   jarní cibulka - nakrájená na posypání
5 g   opečený česnek na posypání
    rybí omáčka na ochucení 

Postup:

  1. Rozehřejte wok, přidejte Mama Sita’s Pansit Guisado Stir-Fry Base ? nevím česky. Přidejte kuře a krevety a restujte dokud nebudou krevety růžové.
  2. Přidejte mrkev a fazole, orestujte a pak přidejte vodu a rybí omáčku.
  3. Přidejte sotanghon nudle a zelí. Orestujte a poté přiklopte a nechte povařit, dokud nebude zelenina i nudle uvařené..
  4. Odstraňte ze sporáku. Obložte jarní cibulkou a opečeným česnekem. Podávejte s nakrájeným Calamansi.

Doba vaření: 30 minut

Počet porcí: 4-5

Hlavní ingredience: Nudle

Styl vaření: Restování

Náročnost: střední